Покана за представяне на инициативата „Виртуален тур – непозната София“

Имаме удоволствието да Ви поканим на представяне на инициативата „Виртуален тур – непозната София“, което ще се състои в Конферентна зала на хотел „Славянска беседа“, ул. Славянска №2 на 26 април 2022 г. от 11.00 до 13.00 ч.

“Виртуален тур – непозната София” е проект на Фондация „Център за предприемачество и управленско развитие – България“, изпълняван с финансовата подкрепа на Столична община – Програма „Европа“ 2021. Той има за цел да популяризира идеята за преоткриване на София и нейните малко познати исторически, архитектурни, културни и художествени паметници и забележителности.

Ще се радваме да представим и дискутираме с Вас идентифицираните от експертите по проекта атрактивни културно-исторически маршрути в София, които са насочени към любителите на градското изкуство, архитектура и археология.

Маршрутите могат да бъдат видени и опознати от софиянци и гостите на столицата чрез мобилното приложение и интернет страница на инициативата „Виртуален тур – непозната София“. Освен интересна информация за всяка една от забележителностите по отделните маршрути, всеки ще може да открие точното им местоположение, снимки, както и 360-градусова панорама на седем от обектите.

Гражданите и посетителите на София ще могат да споделят информация и отзиви за забележителностите, като по този начин ще се подпомогне процесът по популяризиране на туристическите маршрути в града и местните културно-исторически и туристически забележителности.

Може да се включите в срещата и виртуално чрез платформата ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/87519260658?pwd=LzFwNWhmamVrMjBMWHZpdzFQZEVCdz09

Meeting ID: 875 1926 0658

Passcode: 690982

Предвид ограничения брой места, молим да потвърдите желанието си за присъствие на следния имейл: bulgaria.ceed@gmail.com или на тел. 0886902548.

  

Допълнителна информация можете да откриете на:  

https://www.facebook.com/Виртуален-тур-непозната-София-107038948575637

Покана за представяне на инициативата „Виртуален тур – непозната София“
Към началото