Покана за участие в обществена дискусия по проект „Виртуален тур – непозната София“

Имаме удоволствието да Ви поканим на обществена дискусия и представяне на инициативата „Виртуален тур – непозната София“, което ще се състои в Зала SOHall – „Sofia Holistic Coworking Company“ /SOHO/, ул. Искър №4 на 29 април 2022 г. от 10.00 до 12.00 ч.

“Виртуален тур – непозната София” е проект на Фондация „Център за предприемачество и управленско развитие – България“, изпълняван с финансовата подкрепа на Столична община – Програма „Европа“ 2021. Той има за цел да популяризира идеята за преоткриване на София и нейните малко познати исторически, архитектурни, културни и художествени паметници и забележителности.

Ще се радваме да представим и дискутираме с Вас идентифицираните от експертите по проекта атрактивни културно-исторически маршрути в София, които са насочени към любителите на градското изкуство, архитектура и археология.

По време на дискусията ще Ви запознаем по-детайлно с уебсайта и мобилното приложение като основни резултати по проекта, които съдържат интересна информация за всяка от забележителностите в шестте маршрута, точно местоположение, необходимо време за разглеждане, снимки, както и 360-градусова панорама на седем от обектите.

Може да се включите в срещата и виртуално чрез платформата ZOOM:

https://us02web.zoom.us/j/83128385200?pwd=NEQwdWJQLytxNGg3WGREMmtzY0p6dz09

Passcode: 785898

Webinar ID: 831 2838 5200

 Предвид ограничения брой места, молим да потвърдите желанието си за присъствие на следния имейл: bulgaria.ceed@gmail.com или на тел. 0886902548.

Покана за участие в обществена дискусия по проект „Виртуален тур – непозната София“
Към началото