Покана за представяне на проект “Виртуално все по-позната София”

Имаме удоволствието да Ви поканим на заключително събитие за представяне на резултатите по проект „Виртуално все по-позната София“, реализиран от Фондация „Център за предприемачество и управленско развитие – България“ и изпълняван с финансовата подкрепа на Столична община – Програма „Европа“ 2022. Събитието ще се проведе на 14 ноември 2022 г., понеделник от 10.00 – 12.00 ч. в Entract 127 Coworking Space, ул. Г. С. Раковски №127.

Проектът надгражда съществено предходно реализирания проект „Виртуален тур – непозната София“, насочен към популяризиране на малко познати, но интересни места в София, които се отличават със своята историческа, архитектурна, художествена и културна стойност.

В рамките на проекта са открити, изследвани и публикувани на интернет страницата https://unknown-sofia.com/ нови и атрактивни маршрути, свързани със столичните забележителности – минералната вода, кулинарните събития и предприемаческата активност. Създаден е календар на събития, които се провеждат в идентифицираните места, а забавна дигитална игра мотивира любознателните пътешественици да обикалят и опознават София и да печелят награди. Всички 9 маршрута със забележителности са озвучени с цел осигуряване на достъп до информацията за хора със зрителни проблеми.

Ще се радваме да представим и дискутираме с Вас силните страни на София като културна, историческа и опознавателна дестинация.

Предвид ограничения брой места, молим да потвърдите желанието си за присъствие на следния имейл: bulgaria.ceed@gmail.com или на тел. 0886902548, до 13.11.2022г.

  

Допълнителна информация можете да откриете на:  

https://www.facebook.com/profile.php?id=100079517457124

Покана за представяне на проект “Виртуално все по-позната София”
Към началото