Покана за участие в публичен форум по проект „Joint Venture – Business between socially excluded people and NGO“

CEED Bulgaria, в ролята на партньор и домакин, има удоволствието да Ви покани на събитие на тема социално предприемачество по проект „Joint Venture – Business between socially excluded people and NGO“, съфинансиран по програма „Еразъм +“ на Европейския съюз. Събитието ще се проведе на 23 ноември 2022г. /сряда/, 10:30 – 14:30ч, в гр. София, зала “Супернова”, Launchee.space, ЦУМ.

Проект Joint Venture има за цел да изгради по-справедливо и приобщаващо общество чрез нови начини за сътрудничество, включващи предприемачи, хора в риск от изключване, неправителствени и бизнес организации.

По време на събитието ще се представят основната идея, цели и визия на проекта, ще се дискутират теми, свързани с влиянието и ползите от социалното предприемачество, както и тенденциите в развитието на НПО сектора в подкрепа на социалните предприемачи. Ще се обсъдят добри практики и перспективи за развитие на социалното предприемачество и зелената икономика в България.

Ще се радваме да проявите интерес към събитието и да участвате в дискусиите по актуални теми, свързани със социалното предприемачество.

Предвид ограничения брой места, молим да потвърдите желанието си за присъствие на следния имейл: bulgaria.ceed@gmail.com или на тел. 0886902548, до 22.11.2022г.

Научете повече информация за проекта на https://www.jointventureproject.eu/.

 

Детайли за програмата на събитието: 

Invalid URL for PDF Viewer
Покана за участие в публичен форум по проект „Joint Venture – Business between socially excluded people and NGO“
Към началото