Представяне на резултатите по проект “Виртуална разходка из непознатата София – дигитално приключение”

Имаме удоволствието да Ви поканим на заключително събитие за представяне на резултатите по проект „Виртуална разходка из непознатата София – дигитално приключение“, реализиран от Фондация „Център за предприемачество и управленско развитие – България“ и изпълняван с финансовата подкрепа на Столична община – Програма „Европа“ 2023. Събитието ще се проведе на 26 октомври 2023 г., четвъртък, 10:30 – 12:00 ч в гр. София, Зала SOHall в „Sofia Holistic Coworking Company“ /SOHO/, ул. Искър №4.

Проектът надгражда резултатите от предходно реализираните проекти „Виртуален тур – непозната София“ и „Виртуално все по-позната София, насочени към популяризиране на малко познати, но интересни места в София, които се отличават със своята историческа, архитектурна, художествена и културна стойност.

В рамките на настоящия проект са открити седем нови обекта, допълващи вече съществуващи маршрути, както и изцяло нов маршрут „Любими занимания – бъди активен“, обхващащ още седем обекта на територията на столицата. Създаден е дигитален пъзел, който представя колаж от избрани обекти и интерактивна USB карта, разпространяваща резултатите по проекта. Обновен е календарът на събитията, които се провеждат в някои от идентифицираните места, а дигитална игра „Опознай София“ продължава да привлича интереса сред любознателните пътешественици. Всички обекти са озвучени освен на български и английски, и на френски език с цел разширяване на аудиторията, до която достига информацията. Цветовото оформление на сайта е съобразено с потребностите на хора със зрителни проблеми, така че да се осигури равен достъп до информацията.

Всички резултати от проекта могат да бъдат намерени на интернет страницата https://unknown-sofia.com/, както и в мобилното приложение Unknown Sofia.

Ще се радваме да представим постигнатото и да дискутираме с Вас още обекти, които могат да допълнят пъзела на непознатата София.

Предвид ограничения брой места, молим да потвърдите желанието си за присъствие на следния имейл: bulgaria.ceed@gmail.com или на тел. 0877696221, до 20.10.2023г.

Представяне на резултатите по проект “Виртуална разходка из непознатата София – дигитално приключение”
Към началото